zicht achteraan3.jpg
zicht achteraan3.jpg

DSC_9420.JPG
DSC_9420.JPG

IMG_1150.jpg
IMG_1150.jpg

zicht achteraan3.jpg
zicht achteraan3.jpg

1/8

UITBREIDING * NINOVE

De huidige bewoners kochten deze vrijstaande eengezinswoning in Nederhasselt toen deze reeds verbouwd was (5 jaar ervoor). Zij wensten de woning uit te breiden met een ontspanningruimte en garage en wilden dit graag uitvoeren in de stijl van de eerdere verbouwing: hedendaags, plat dak en zwarte gevelsteen. Om het grote nieuwe volume niet te zwaar te laten ogen, wordt gebruik gemaakt van een verspringing zowel in hoogte als in diepte, ter hoogte van de scheiding tussen de 2 nieuwe functies. Als eyecatchers worden de ramen in de ontspanningruimte tot de dakrand doorgetrokken, zowel voor maximale lichtinval als voor een frisser ogend volume, en worden zowel de poort als het vast bovenpaneel met aluminium bekleed.

Vanderschuerenstraat...zwarte gevelsteen...terrasaanleg...