RENOVATIE * GENT

De ruime kelder van een eerder verbouwde meergezinswoning leende zich perfect tot omvorming tot woonruimte gezien het raam dat uitgeeft op de tuin achteraan. Doordat het heet appartement op het gelijkvloers slechts 1 slaapkamer en geen berging heeft (wegens de naastliggende inkomhal en doorgang naar de tuin), werd besloten om de onderliggende verdieping mee in te richten. Na een volledige waterdichting van dit deel van de kelderruimte, werden een centrale bergplaats, een kamer vooraan (momenteel bureau) en een kamer achteraan (momenteel projectieruimte en later als slaapkamer af te sluiten) ingericht. De exentrieke smaak van de bewoners maakt van dit appartement een 'pi├Ęce unique'.

 

Recente foto's volgen begin september!

Kasteellaan 60...kelderverdieping...appartement...projectieruimte...

  • facebook
  • Instagram Square
  • Pinterest Square

Lies Boelaert Architect / M 0475 76 24 91 / lies_boelaert@yahoo.com