LB architect uitbreiding Gent.jpg
LB architect uitbreiding Gent.jpg

LB architect uitbreiding Gent.JPG
LB architect uitbreiding Gent.JPG

LB architect uitbreiding Gent.JPG
LB architect uitbreiding Gent.JPG

LB architect uitbreiding Gent.jpg
LB architect uitbreiding Gent.jpg

1/15

UITBREIDING * GENT

De bestaande achterbouw werd afgebroken en op dezelfde plaats herbouwd.  De wanden zijn opgetrokken uit cellenbetonblokken en gecementeerd. De indeling van de ruimtes werd geoptimaliseerd: de keuken, die eerder door een berging van de tuin gescheiden was, werd doorgetrokken en het toilet achteraan werd verplaatst naar de inkomhal. Er werd gekozen voor een maximale lichtinval via een koepel, een dubbel opendraaiende deur met vast bovenlicht en een schuifraam dat tot de dakrand reikt.

Heernislaan...cellenbeton...heroriëntatie ruimtes...lichtinval...