OUTDOOR  * PROVENCE

Het bestaande zwembad bij deze eeuwenoude bastide was temidden een grasvlakte ingeplant en had een betonnen opstand van een 30-tal centimeter. Een propere voet en betere aankleding van deze ruimte waren dus gewenst. Er werd gekozen voor duurzame IPE-bekleding van zowel terras als zitbank. Het terras bestaat uit meerdere niveaus: een ligruimte langs de rand en aan het voeteinde van het zwembad, een lager gelegen circulatieruimte die via een trap naar de woning leidt en een hoger zitgedeelte. Deze zitbank fungeert tevens als bergruimte en vormt een mooie afbakening van dit terras, samen met de achterliggende keermuur in pierres sĂȘches.

Chemin des vérans bas...buitenzwembad...IPE terras...lounge...

  • facebook
  • Instagram Square
  • Pinterest Square

Lies Boelaert Architect / M 0475 76 24 91 / lies_boelaert@yahoo.com

zwembad architect outdoor.jpg

renovatie van een oud zwembad met een afwerking in tropisch hardhout